söndag 8 januari 2012

Fel dag

Så var det söndag igen och helgen försvann utan att jag hann fatta att det var helg. I går så kom lilla A hem, visserligen kraftigt försenad men hem kom hon som väl var. Mina kära föräldrar som är underbara och alltid ställer upp körde henne till Landvetter i lagom tid så hon inte skulle känna sig stressad. När hon checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen så går mina föräldrar mot utgången och av en tillfällighet så kastar pappa ett öga på informationstavlan och frågar mamma; " Vad betyder det då texten är röd och det står delayed"? Mamma går till incheckningsdisken och får information om att avgången är försenad och man vet inte riktigt när planet ska lyfta. Eftersom lilla A hade gått igenom säkerhetskontrollen så frågade mamma om hon kunde få gå ut i vänthallen igen och sitta med dom tills dom visste när planet skulle lyfta och som tur var så var det inga problem. Förutom att mamma inte hade lilla A´s mobilnummer utan fick ringa till stora A här nere i Waterloo, som i sin tur fick ringa till lilla A på Landvetter och säga till henne att gå ut genom bagageutlämningen där mormor och morfar väntade. Lilla A som inte har så stor koll hade inte ens märkt att planet var försenat :)

Här hemma i Waterloo så fördrev vi tiden med att leta efter en lampa till köksfönstret och en matta till köket. Har hittat en på IKEA´s hemsida men den finns inte i butik nära oss, fanns inte heller i något av de varuhusen som vi kunnat åkt till då vi var i Sverige över jul. Tyvärr så kan man inte näthandla den heller :(. Eftersom vi inte hittade varken lampa eller matta så köpte vi en TV istället, det är ju logiskt :). Vi har tittat ett tag och nu bestämde vi oss för att göra slag i saken och köpte en Samsung SMART tv. Kan säga att den är så smart så vi förstår oss inte riktigt på den, men övning ger färdighet heter det ju, så till nästa jul så har vi nog klurat ut vad alla finesser är till ;).

Lilla A landade till slut välbehållen men lite seg. Hon hade planerat att åka till stallet och rida en sväng men det fick bara bli lite mys och gos eftersom det mörknade innan hon hann komma ut. Hon hade en kompis sovandes över så dom kollade på film i sonens gamla rum. Inte så tokigt med två tv-apparater :).

I dag så har C varit ute och sprungit, tror han tränar inför eventuellt kommande maraton ;). Jag har plockat och donat här hemma och kört lilla A till stallet. Stora A hämtade henne efter några timmars ridning. Resten av dagen har vi knappt sett röken av henne då hon varit med kompisar. Dom har hållt sig uppe i holken nästan hela dagen. Vi fick dom att gå ut med Winston en liten stund så han fick leka av sig lite.

På tal om Winston så for vi ju iväg med honom till frisören i fredags för att han äntligen skulle bli klippt. Vi var så lyckliga för vi fick parkering precis utanför och jag ska säga er att det är inte lätt att få parkering i den här stan! Döm om vår förvåning när vi ser att det är mörkt i butiken och det sitter en lapp på rutan som talar om att det är stängt till och med den 7 januari! Vi åkte hem igen och lämnade in Winston och for iväg en sväng och handlade istället. När jag kom hem så kollade jag lappen och tittade i almanackan vilken datum jag klippte honom förra gången. Det var nämligen samma datum på lappen månaden innan. I almanackan så stod det att jag varit där den 10 november vilket innebär att han ska inte klippa sig förrän på tisdag den 10 januari!!! Prata om att jag hade långnäsa :). Winston var nog inte så ledsen för att han inte blev klippt, han gillar inte riktigt det där stället :).

I morgon så ska vi plugga och handla, igen! Låter som en gammal LP skiva som hakat upp sig ;). På fredag händer det grejor för då kommer äntligen stora dottern med sambo hit!! Hurra!!! Det tråkiga är att jag och stora A har tentamen då dom är här, men dom klara nog att underhålla sig i två dagar själva utan att jag vallar runt dom.

Nu är det matdags, igen :). I kväll blir det köttgryta med pressad potatis, mums!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar