söndag 13 november 2011

Ännu en vecka

Så var det söndag igen. Denna dagen har gått i dimmans tecken. Vi var hos den trevliga familjen M igår på middag och som vanligt så var det mycket trevligt. God mat och dryck kvällen igenom, men sällskapsspelet vann stora A men det var henne väl unt :)



Kvällen till ära så bjöds det på gåsleverpastej, gott!


Vacker dukning!


Hemmagjord glass med hallonsås och jätte gott flarn, mums!


Ungdomarna orkade dock inte hålla sig vakna hela kvällen :)


Vår tomt är omgärdad av en vacker häck på båda sidor. Som synes så är den ganska lång och nu behöver den klippas och snyggas till. Detta är något som vi inte får eller kan göra själva utan det måste en trädgårdsmästare göra. Nu har C hittat någon via nätet som eventuellt ska ta sig an denna uppgift till förhoppningsvis en inte allt för stor peng. Dom vi pratat med tidigare ska ha 400 euro så vi hoppas att den här mannen ska ha lite mindre. Det är dyrt att ha hus och trädgård ;). I Sverige så hade vi en liten balkong med två balkonglådor och två krukor :).

Den här veckan som gått har gått i berg- och dalbanans tecken så jag hoppas att nästa vecka blir stabilare. På tal om stabilt så kollade jag på "Berg flyttar in" då Carina var hos Dr Alban, han kör stadigt med "stabilt" :). Gillar det programmet, man får se en annan sida av "kändisarna".

Kommande vecka så ska C vara borta igen, denna gången flyger han över till Wien. Positivt är att sonen kommer tillbaka från sitt Sverige besök så nu är vi full styrka snart igen. Måndagen kommer att bestå av att vi får tillbaka vårt varmvatten hoppas jag och sen så har vi seminarie i tre timmar så det blir en hektisk förmiddag :)!

Nu vill Winston ha uppmärksamhet och eftersom han är en bortskämd hund så får han som han vill ;).

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar