tisdag 8 november 2011

Grinden tillbaka



I dag så har det varit gråväder och lamporna i fönstret har varit tända nästan hela dagen. Grindkillarna skulle komma med grinden vid åtta tiden i morse, men som vanligt i detta landet så kom dom en och en halv timma senare. Är ändå tacksam över att grinden är på plats och Winston kan springa ute igen. Fast han är lite otacksam den lille busen. Jag gick med honom ut för jag tänkte jag kunde kratta lite löv medans han busade runt, men då gick han in!! Där fick jag för att jag tänkte vara snäll och hålla honom sällskap, eller också så gick jag ut för att slippa läsa ;).

Någon framgång gällande varmvattnet har det dock inte blivit. Fick ringa förvaltaren på eftermiddagen och fråga om hon hört något om delen som är trasig. Svaret jag fick gjorde att blodet började koka i ådrorna; På måndag nästa vecka kunde dom komma och installera delen!!!!! Förklaringen hon fått från JUNKERS var att delen kommer på torsdag men det är helgdag på fredag så därför kunde dom inte komma förrän på måndag. Har dom hört talas om JOUR?!

Fasiken heller att jag tänker vara utan varmvatten i över en och en halv vecka och betala full hyra, det kan hon glömma! Kanske skulle ta in på hotell och skicka fakturan till JUNKERS!?
Har haft Fru M här på lunch i dag, det var trevligt. Fick äta lite fort för lilla A skulle hämtas på skolan, hon har blivit krasslig stackaren. Eftermiddagen har gått åt till studier, det är mycket att läsa igen :).

I morgon ska jag till flygplatsen för att hämta stora A, det blir kul. Får väl dra förbi gymet och duscha först, mindre kul :( men det är tur att det ligger så nära :)

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar