söndag 2 oktober 2011

Leuven

Solen sken från en klarblå himmel även igår. Hade tänkt ligga i rabatten och rensa men tyckte att shopping i Leuven lät roligare. Vi packade in oss i bilarna och så drog vi iväg. Leuven ligger bara en halvtimmas bilfärd hemifrån så hux flux var vi där. Som vanligt så fanns det ingen logik i hur staden och gatusystemet var uppbyggt så det tog ett tag innan vi hittade parkering, men plötsligt så händer det som man säger :).

Det fanns massor av roliga butiker att titta in i, och en del handlades det i och i vissa inte. Alla shoppade utom C för han vet inte hur man gör ;). Ja, okey då, stora A´s sverige besök handlade inte heller! Vad som inte var lätt att hitta var ett café, dom fikar inte i detta landet som vi i Sverige vilket vi kommit underfund med tidigare. Efter mycket letande så hittade vi ett Javahouse, vilken lycka!


Efter allt letande så var vi ganska trötta ;)


Men stora A skrattade som vanligt, och vi andra fattade ingenting, som vanligt! ;)

Ungdomarna skulle in till Bryssel på kvällen och vi "gamla" skulle tillsammans med Familjen M åka på vinfestival i Brain L´Alleud. Vi började med champagne hemma hos oss och sen drog vi iväg. När vi kom fram till den "lilla" byn så var det ganska öde, inget tjo och glam någonstans. Vi snurrade runt och letade men till vår sorg så fanns det ingen festival någonstans. Fattade beslutet om att åka tillbaka till Waterloo och äta på en restaurang som vi åt på när syster och sällskap var här.

Servicen var sådär denna gången, stället var fullt så det var förståeligt men inte acceptabelt. Vi fick till slut det vi ville ha och gick mätta därifrån. Kaffe, glass och avec intogs hemma hos oss och runt midnatt så skjutsade jag hem familjen M (jag är förkyld så jag var chaufför denna kväll) :(

Trots utebliven festival så var det mycket skratt och diskussioner! Tack familjen M för ännu en fantastisk kväll!

Idag så ska vi hem till familjen M och spela kubb och laga asiatisk mat, spännande!

Ha det gott i solen ;)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar