lördag 15 oktober 2011

Uppdatering

Då var det dags för en uppdatering! I torsdags så var ju jag och Fru M på Pot Luck som betyder knytis, och det var trevligt. Vi träffade ett gäng tjejer som var precis som vi medföljande till våra "män" och dom hade varit här ett tag. En del hade varit här i tre år och skulle flytta tillbaka till Sverige inom kort. Jag kan inte ens tänka så långt just nu, har fullt upp med att bara få ihop allt som ska göras på dagarna!

Fredagen bestod av franska och handling. På eftermiddagen så tog jag och Winston en promenad i skogen, men han ville ta en genväg så den blev inte så lång som jag ville. Konstaterar dagligen att han är bortskämd, men vi gillar honom sådan :). Lilla A skulle på filmkväll hos en klasskompis på kvällen så vi "vuxna" spelade TP och jag vann!

Stora A sa vid frukosten att hon tyckte att vi skulle åka till sjön som ligger på väg in till Bryssel och picknicka lite idag. Så efter att vi städat så satte jag, C och stora A oss i bilen och körde iväg. Ja, Winston var ju med också förstås. Sonen skulle vara hemma och hugga ved och lilla A skulle till stallet så dom ville inte följa med. Vädret har varit bra dom senaste dagarna, men man känner att det är höst för i skuggan är det kallt, brrrr....


Dagens frukost bestod av Amerikanska pannkakor och bacon. Första gången jag gjorde Amerikanska pannkakor och det var jättelätt, så det blir det fler gånger!



Mor och dotter i parken!


Ute på en ö i sjön, som är konstgjord, ligger en restaurang som man åker båt över till. Häftigt, så det ska vi pröva någon gång!


Här har vi landat på filten och fikar goda mackor och gott kaffe! Winston sitter demonstrativt med ryggen mot oss för han surar eftersom han inte fick springa fritt som dom andra hundarna. Vi förklarade för honom att om han använde sina paraboler till öron att lyssna med så kunde han också fått springa fritt, men eftersom han inte lyssnar för fem öre, så får han sitta i koppel!


Han stod eller satt med jämna mellanrum på gångvägen så han hade full koll på alla som gick eller sprang förbi!


Påminner mycket om Djurgården i Stockholm, förutom att det är en konstgjord sjö och Djurgården är större, men det är en härlig atmosfär!


Det var mycket fågelliv i sjön och det simmande en svan ensam majestätiskt, så vacker!

Nu ropar dom att det är mat!

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar