lördag 8 oktober 2011

Trevlig fredag

Gårdagen var trevlig hela dagen. Började dagen med asiatisk matlagnings kurs tillsammans med SWEA gänget och denna gång så var det med en polsk kvinna och en kvinna från USA så vi fick praktisera vår matlagningsenglska :).


Förrätten var en jättegod fisksoppa.


Huvudrätten bestod av Dumplings fyllda med köttfärs och grönsaker, dessa doppades i den fantasktiskt goda soya/sesamolja såsen!


Efterrätten var ananas marinerade i likör och dessa serverades med passionssorbeglass, mums!


Vacker bordsdekoration!

Efter kursen så fick jag och Fru M skynda oss hem för vi skulle på middag inne i Bryssel i Albert Hall. Tur att vi inte behöver så lång tid på oss för att göra oss vackrare ;). Stora A fixade mitt hår och sonen körde oss sedan in till Bryssel. Snälla barn vi har :). Sonen och Familjen M´s son skulle hänga på kvällen och kolla film tillsammans med lilla A.
Vi var lite tidiga in till Bryssel, vi skulle på fördrink hos en kollega till Herr M och C. Vi studsade in på en bar och tog ett glas champagne i väntan på att klockan skulle gå. Inte så dumt sätt att slå död på tid :)


Denna vackra uppsättning har stora A fixat, hon är så duktig!


Jag och Herr M!


C och Fru M. Herrarna hade sina pingvinkostymer, eller mässdräkter heter det visst, dagen till ära, och vi kvinnor hade långklänning. Tog den sobra färgen svart för att vara säkra på att det inte skulle bli fel :)


Här står jag och Fru M utanför ingången till Albert Hall. Lagom till vi kom fram så började det regna, ibland så ska man ha tur!


Jag och C vid middagsbordet. Vi hade turen att hamna på det "roligaste" bordet tillsammans med Herr och Fru M och ett par från Holland och en engelska som kom i sällskap med en sloven. Bra mix med mycket trevliga diskussioner och skratt!


Kvällens underhållning bestod av en harpspelande man. Riktigt duktig var han, han spelade till och med ABBA och hårdrock på harpan. Men han hade riktigt äckliga naglar, dom var långa och missfärgade. Han kunde ju målat dom i lite glada färger tyckte vi :).

Maten var okey och vinet likaså. Förra året hade både maten och vinet varit kasst , så vi hade tur :)


Efter middagen så bröt vi upp och minglade i baren några timmar, sen var det dags att hoppa in i taxin och åka tillbaka till Waterloo. Mycket trevlig fredag som helhet!

Dagen har inte innehållit så värst mycket spännande. Lite filmtittande och plockande hemma. Lilla A är i stallet nu på eftermiddagen, det har regnat nästan hela dagen och emellanåt så har det verkligen vräkt ner mängder. Ingen kul väderdag, men det gör inget, vi är ganska sega allihop :).

Nu ska jag leka lite med Winston, han går här och piper!

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar