söndag 4 september 2011

Dagarna går

Hej och hå vad dagarna går fort. I fredags så var vi som sagt på franska och det gick väl sådär. Det är mycket bokstäver som man inte ska uttala har vi förstått (fattar inte varför man skriver dom om man inte ska uttala dom, men ja, ja...)

På dagen så var det hyggligt väder, vi satt ute och jag rensade rabatterna. Det är inte mycket kan man tycka att rensa, men tid tar det iallafall! På kvällen så skulle vi träna Body Pump, men det var inställt, så istället så fick vi träna Core (mage, rygg) i EN timma. I Sverige så är det passet 30 minuter och det räcker, så ni kan tänka er hur jobbigt det var. Ledaren såg ut som en späckhuggare, men jäklar vad hon var vig! Hon kastade sig från liggande till en fällkniv snabb som en kobra, jag hade inte en chans. På kvällen så åt vi lilla A´s favoriträtt, Tacos!

Lördagen var det varmt! Vi hade 30 grader drygt, vilket kan kännas lite varmt, men vi klagar inte. Jag och stora A tog en morgonpromenad med Winston i stora skogen och sen satte vi igång att rensa klart rabatterna och gårdsplanen. C och sonen fixade gräsmattan och rotade i vedhögen. Har funderat på om dom bara flyttar runt vedträden eller om dom verkligen har någon organisation och tanke bakom ;). På eftermiddagen så åkte C, sonen och lilla A iväg till sportaffären på City2 i Bryssel. Det skulle inhandlas skor och tennisrack både till sonen och lilla A. Ja, sonen skulle inte köpa skor, men tennisrack. Lilla A ska på utflykt onsdag till fredag denna vecka, så det är lite speciella saker som behövs enligt packningslistan!

Idag söndag så har vi städat huset, igen! Det regnar till och från, vilket innebär att vi hade världens åskoväder igår kväll och inatt. Man tror verkligen att det ska slå ner i huset varje gång det kommer en blixt. Mäktigt!

Nu ska vi åka en sväng till marknaden, vi ska köpa lite blommor och grönsaker. Ikväll så är vi bjudna till familjen M, Fru M´s föräldrar är här, hennes pappa fyllde 80 år igår! Häftigt att ha levt i så många år, tänk vad mycket man upplevt!

Lilla A ska till hästen som vanligt, och idag så har hon färgat håret brunt från att ha varit regnbågsfärgad. Blev lyckat, tyckte hon själv också vilket är postitivt :)

Ska försöka hinna läsa ut en lärobok idag, måste få in en seminarieuppgift skriftligt så fort som möjligt. Samtidigt så ska jag förberede mig för de två föreläsningarna och det seminarium som är  i början på veckan, pust! Det är mycket nu som man brukar säga, men hellre det än att inte ha något att göra!




Här står jag och stora A utanför slottet där vi läser franska. Det är där på lilla A´s skola, fast hon går i byggnaden brevid!

Dags att fara iväg, så vi kommer hem någongång!

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar