måndag 29 augusti 2011

En dag efter, igen!

Nu ligger jag en dag efter, igen! Dagarna går så fort och det är så mycket som ska hinnas med. Börjar med söndagen.

Fru M kom och hämtade mig och Winston, stora A och lilla A ville ha sovmorgon (vem vill inte ha det). Vi tog den vanliga rundan i stora skogen och Winston hade fullt upp med att nosa och känna alla dofter. Det luktade lite höst, men det är härligt när luften är så där krispig. Efter avslutad promenad så bjöd jag in fru M på frukost eftersom hennes man och son var med C och sonen i Mons.

C och sonen kom hem vid lunchtid och då gick vi upp på stan, det var marknad!


Detta är huvudgatan som går genom Waterloo. Här i Waterloo så heter den Chausse Bruxells och om du kommer från Bryssel så heter den Chausse Waterloo. Dom är lite konstiga i det här landet :)


Jag och stora A och sonen gick och kikade på det mesta som erbjöds, C och sonen provsmakade lite ost och fick en genomgång på franska vad osten innehöll. Dom förstod inte så mycket, men osten var god :)


Det gick omkring en söt liten apa och hälsade på alla barn, dock inte på stora A och sonen. Dom ansågs nog vara för gamla!

På eftermiddagen så vilade alla, det är jobbigt att gå och lägga sig sent och gå upp tidigt. Sonen och C köpte förresten en tavla i Mons som dom satte upp i köket tills den "riktiga" tavlan infinner sig. Den var okey i motivet, men den riktiga blir bättre.

Lilla A åkte till stallet senare och jag, stora A och sonen började titta på vad som skulle göras innan första föreläsningen som infaller idag måndag. Man blir lite stressad nu när det är saker varje dag som MÅSTE göras. Som tur är så satte vi ihop ett mat- och "att-göra" -schema igår kväll, så förhoppningsvis så ska vi inte glömma för många saker, men man vet aldrig. Minnet är bra, men fruktansvärt kort emellanåt!

Måndagen består av föreläsning, bokläsning och "Afternoon thé" på Skandinaviska skolan. Det är Parents Association som har bjudit in oss "Housewives" till denna begivenhet. Efter det så ska jag och stora A skjutsa lilla A till stallet. Där tänkte vi springa en runda i skogen och rensa skallarna lite :)

Får se om schemat för denna dag håller, eller om det blir som det brukar, rörigt! ;)

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar