onsdag 24 augusti 2011

Tillökning i familjen

Idag så fick familjen tillökning av stora A och sonen. Jag och C var och hämtade dom på stora flygplatsen strax efter lunch. Vi stod där och tittade och väntade och rätt som det var så kom dom, det tog ett tag innan jag fattade att det var mina barn som kom där gående. Vad stora dom hade blivit på bara några veckor ;)


Vi körde hem och dom fick packa upp sina saker i sina rum. Dom var nog ganska nöjda, fast dom sa att dom tyckte det var lite varmt inne. Kanske får fundera på att köpa fläktar, men samtidigt så är det inte varmt så många dagar om året i det här landet så vi får se hur det blir ;). Efter uppackning så for vi iväg och åt en snabblunch på Quick, en hamburgerkedja. Inte den mest näringsriktiga lunchen, men ibland så får det bli så.
 Stora A skulle passa Winston medans vi andra gick in på "ICA" och handlade. När vi var där inne så ringde hon och sa att Winston rullat sig i skit och att han var törstig! Herregud, det går inte lämna henne ensam en sekund utan att det händer något! Hon fick snällt ha honom i knäet när vi åkte hem, och jag kan säga att det luktade inte mumma om den hunden. Takluckan i bilen och några rutor var öppna, men det hjälpte föga.

Winston fick gå direkt i duschen när vi kom hem, vi fick till och med duscha honom två gånger för att få ur lukten. Stackaren! När lilla A kom hem så blev hon jätteglad över att få krama på sina syskon. Jag och stora A körde henne till stallet och passade på att springa några kilometer i stora skogen vid stallet. Det var ganska skönt, lite jobbigt bara att det gick uppför hela vägen tillbaka :(.


Vi grillade och drack champagne för att fira barnens ankomst. (Vi får träna på sonens posé) ;)


Lilla A hade utrustningsvård när hon kom från stallet. Tror hon var nöjd med resultatet, fint blev det!


Efter maten och kaffet så var det dags att titta i nya IKEA katalogen som kom igår. Barnen behöver lite saker till sina rum, och jag behöver självklart lite värmeljus och servetter ;).

Nu är det läggdags, för i morgon så ska vi spela golf med familjen M och sedan är det dags för föräldramöte. Det är mycket nu ;)

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar