måndag 15 augusti 2011

Måndag

Idag så är det någon helgdag i Belgien, så C är ledig och allt är stängt. Detta innebär att det inte känns som en vanlig måndag utan som söndag igen. Har inte orkat ta reda på vad det är för helgdag, ska göra det så småningom. Har varit lite trött hela dagen men fått lite gjort ändå.

Familjen M´s dotter ville rida lite så vi åkte till stallet vid lunch. Vi har haft fint väder hela dagen så det var skönt att komma ut lite.


Först så fick Trym bara gå fritt i paddocken innan F skulle sitta upp


Sen satt hon upp, smidig som en iller och sen fick hon kämpa hårt för att få fart på latmasken! Men hon är envis så till slut så fick hon upp han i trav.

Efter en stund så gav dom sig ut på grusvägen för att få honom i galopp. Även detta lyckades. Sen skulle lilla A rasta av honom lite och då ramlade hon av stackaren. Hon slog i armen ganska rejält, och hon red i linne så armen blev ganska uppskrapad. Nu hade hon hunnit sakta av i skritt som tur var så hon gled mer eller mindre av men vi som såg på hann bli skärrade.

Innan vi åkte så hade jag rensat i rosrabatten, igen! Tänk vad det gror igen snabbt. C klippte gräset i lördags och det syns knappt. Det är klart med allt detta regn så växer det. Idag så har vi hör och häpna haft sol! Efter stallet så la jag mig på solsängen och läste lite, det kändes så skönt att känna solens värme igen. Det var ett tag sen!

På eftermiddagen så skulle lilla A till stallet igen och rida med sin kompis. Denna gång så skjutsade C henne för han skulle handla lite i Express butiken på vägen hem. Det blev grillning i kväll med "riktig" Bearnaisesås från Knorr :).

Nu är det filmtajm!

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar