måndag 11 juli 2011

En dag kvar

Vaknade denna måndag av en hysteriskt skällande hund. Han stod givakt i sonens rum och skällde mot fönstret som en tok. Tog upp honom och visade honom att han hörde röster och såg syner för utanför så var det tomt. Nu nöjde han sig inte med att överbevisas, så jag fick släppa ut honom så han fick nosa också. Han slutade dock inte skälla när han kom ut, så jag har fått springa in och ut och försöka få honom tyst för annars så finns det risk för att grannarna hör av sig snart!

I dag så ska jag städa A´s rum som blev färdigmålat i går för i morgon så kommer lilla humlan. Ska bli så skönt att få krama på henne igen, fyra veckor är lång tid om det inte är semesterveckor för då är det kort tid.

Fick en lapp i brevlådan i fredags från vattenverket. Självklart så var den på franska, men som tur är så kan man använda sig av "google-översätt". Det visade sig att vattnet kommer att vara avstängt tisdag och onsdag mellan 9-17 denna vecka, för det ska göras provtagning. Blir till att planera vattenförbrukningen dessa dagar. Bara inte rörmokaren får för sig att komma dessa dagar för då lär det inte läcka!

Solen försöker ta sig igenom molnen, men det ser trögt ut så vi får se om solsängen får besök i dag.

Ses sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar