onsdag 13 juli 2011

IKEA pyssel

Det blev inte så trångt på IKEA i dag eller också så var vi där  för tidigt för alla brysselianare. I och för sig så gick vi inte och drog benen efter oss, utan vi körde på ganska hårt. Hann dock med en fika i restaurangen. Problemet med att köra för fort är att man ofta missar något. Missarna i dag blev att vi glömde lampan till sovrummet i någon hylla när vi packade om och det värsta....vi glömde att kolla detaljerna då vi köpte A´s madrass.

Det visade sig när vi kom hem att för att få ut maximal effekt av madrassen så krävdes det en sängram! Trodde i min enfald att man kunde sätta sängben på alla madrasser, men tji fick jag och även C. Så det blir självklart en tur till!


C och A var djupt koncentrerade då de satte ihop A´s byrå, skrivbord och klädstång. Sängen behöves ju inte sättas ihop eftersom den inte hade någon sängram :(


Stackars mamma var helt slut efter IKEA svängen så hon la sig för att "läsa". Eller som hon alltid sa till barnbarnen när dom var små "Mormor ska bara vila ögonen lite"!


Men efter tuppluren så var hon pigg och fräsch igen så då tog jag och hon en tur med Winston runt kvarteret.


Lite ost och vin innan A´s favorit rätt....


...TACO! Nu ska det tilläggas att det är ingen nationalrätt i detta land, så vi fick inte tag på Santa Maria utan det blev Old El Paso vilket vi inte gillar riktigt. Men som A alltid brukar säga "Det funkar"!

Nu sitter vi och kollar på fotbollen, heja Sverige. Ser dock mörkt ut just nu, 1-1 och japanerna styr spelet.

I morgon ska det köpas choklad, återkommer med läskande bilder!

See you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar