tisdag 19 juli 2011

Golfbana

Efter mammas dagliga promenad i förmiddags så åkte jag och hon och handlade. Eftersom det är så mycket kalk i vattnet här nere så köper vi vatten för att dricka, koka kaffe i och värma te vatten. Kaffe och te är för att maskinerna kalkar igen om man tar kranvatten och inte köpvatten. Vi har fått tipset att köpa en renare att sätta på kranen så vi slipper släpa hem vatten flera gånger i veckan från affären, men vi får se hur vi ska göra. Tvätt- och diskmaskinen kör man ur med något medel två gånger om året så att dom ska klara sig.

I dag blev det skink- och champinjon omelett till lunch och efter det så skulle vi åka till monumentet äntligen! På vägen ut, det är 6,4 km från vårt hus, så började det självklart regna. Detta gjorde att vi letade upp närmaste golfbana på GPS:en och hamnade här:


"De sju fontänerna"


En jättefin golfbana med två banor man kan gå ut på. Slottet var endast för medlemmar, så dit in kommer vi inte :)


Men här på driving ranchen kan jag stå i några timmar, det är tak över så hit kan jag åka även om det regnar :)


Vi tog en tur förbi monumentet så mamma fick se lejonet på håll. Det är ganska mäktigt när det står högst upp på kullen.


Detta är inköpet från gårdagen, Converse till lilla A för 35 euro. Nice price!

I kväll är sista kvällen med lilla mamma, tråkigt! Tiden går så fort och det finns så mycket att göra. Som tur är så är det inte sista gången hon är här, det blir många fler gånger under dessa tre år hoppas jag!

Grillen är tänd och C står i köket och fixar och donar. Själv så har jag tagit en lite tupplur under eftermiddagen eftersom jag var lite trött efter den tidiga morgonen. Lilla A mår bättre som tur är, så hon ska äta med oss sen, mys!

I morgon så kommer "handyman" och ska fixa röret till tvättmaskinen så den inte läcker mer, skönt! Mammas flyg lyfter på eftermiddagen, men med den trafiken som är och alla vägbyggen så får vi åka vid lunch.

Ha det gott tills vi hörs igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar