lördag 23 juli 2011

Massakern i Norge

Vad är det som får en människa att begå en sådan fruktansvärd handling? Vad är det som gör att en människa tycker sig ha rätt att ta en massa oskyldiga människors liv och förstöra livet för för dessa människors familjer för all framtid? Meningslöst våld kommer jag aldrig förstå mig på, vad är meningen med det?

Man blir lite sänkt i sinnet av en sådan här händelse och det blir inte bättre av att vädret är grått och regnet faller.

Vad kommer hända i Waterloo idag då? Vi hade planer på att göra lite trädgårdsarbete, som att rensa rabatter och klippa gräs, men vädret gör som sagt att detta inte ser ut att hända. I kväll så ska vi träffa familjen M och gå ut och äta, ska bli trevligt!

Winston har haft serenad inatt så vi är lite trötta här idag, lilla A sover ännu men hon är ju tonåring så hon kan ju sova hur länge som helst utan anledning :)

Pratade med min lilla syster på morgonen, hon satt i bilen och hade lämnat en kompis vid tåget i Falköping. Nu är det bara två veckor kvar tills syster med följe kommer, ska bli så härligt att få träffa henne och sambon plus deras grannar igen. Hoppas att vädret är bättre då än när mamma var här för det är inget kul att visa upp Belgien i regn!

Nu säger C att frukosten är klar så det är dags att stänga ner för denna gången!

Hörs sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar