måndag 18 juli 2011

Namnsdag



Dagens namnsdag är Fredrik så jag säger "Grattis lillebror" och hoppas att någon i hans närhet läser min blogg, för han gör det inte, det vet jag :). Fredrik inleder "kärringveckan", det vill säga en vecka med bara kvinnonamn i almanackan. Tror att det sägs att det regnar under denna veckan, men vet inte vad det kommer ifrån.

Regn är något som det finns gott om här, och blåst. Just nu blåser det så det viner runt knutarna. Lite tråkigt att det har varit dåligt väder då mamma har varit här i nästan en vecka nu. Vi har suttit ute och fikat en eller två gånger, trist.

Lilla A vill ha en hemmadag i dag, får se vad som blir. Tänkte att vi skulle åkt till det stora köpcentrat, men samtidigt så är det bara SOLDES överallt och det känns inte så kul att kolla sommarkläder nu när det blåser som höst ute.

Funderade på det igår om det märks någon skillnad då årstiden går över till höst här nere, eftersom det regnar och blåser trots att årstiden just nu är sommar. Vi får se när vi kommer dit i almanackan.

Mamma vill se Parlamentet så vi kanske tar en tur in till Bryssel igen för att se det och C´s arbetsplats. Ska åka och fika vid Monumentet ute i Waterloo också, det är jättefint därute. Det var på den platsen Napoleon fick däng av Wellington så dom har rest en lejonstaty högt upp, och då menar jag högt, på en kulle. Riktigt mäktigt måste jag erkänna.

I kväll ska vi ställa ut soppåsarna, ska bara kolla om grannarna ställer ut sina så vi inte gör fel. Har inte lärt mig rutinerna för soporna ännu och man vill ju inte göra fel när man är ny i stan :).

Hej på er så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar