lördag 30 juli 2011

En sorgens dag


Idag så är det en sorgens dag, framförallt för lilla A. I morse så gick hennes älskade farfar bort hemma i Sverige. Just nu känns det bara tungt för jag vet hur mycket hon älskar honom och vad han betydde för henne.

Dagen började så bra. Vi åkte till hästshopen och köpte ridskor och regnbyxor och sedan mötte vi upp dansken på stallets restaurang och tog en smörgås med honom och pratade lite om hur det gick för lilla A. Hon fick massor av beröm och han hade filmat henne igår då hon red och lagt ut detta på sin hemsida där han talar om hur duktig hon är.

Efter det så åkte vi hem och det var då hon fick samtalet från sin pappa att farfar hade somnat in i morse. Tänk hur fort glädje kan förbytas till sorg!

Farfar har alltid betydd mycket för lilla A. Han har varit tryggheten och vännen som alltid funnits då hon har varit på Solhem. Det var han som hon gick till då hon behövde prata eller hon ville veta något som hade med djuren eller gården att göra. Han fanns alltid där, nu finns han inte det.

Farfar L, jag kommer alltid att vara dig evigt tacksam!

Vila i frid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar