tisdag 26 juli 2011

Lite sömn

Är så trött så det piper i öronen. Natten har inte varit rolig. Lilla A har spytt två gånger så jag har skurat och tvättat golv och sängkläder. Tur att man har tvättmaskin! Jag tycker att det är lite lyx att kunna slänga in tvätten direkt när man har ett behov. Det var annat när vi bodde i lägenhet och hade gemensam tvättstuga, då var det till att lägga lakanen i blöt i badkaret då någon hade varit magsjuk. Tycker så synd om lilla A, förstår inte vad hon har fått i sig som gör att hon blir så magsjuk. Idag så blir det bara the och rostat bröd, eventuellt lite avslagen coca-cola.

C var ingen pigg kille när han skulle iväg till jobbet, han har inte sovit så mycket han heller när vi har sprungit upp och ner i huset. Winston har som vanligt hållt lite serenader, tokhund!

Jag och han tog en tidig morgonpromenad vid halv sex. Vi var nästan helt ensamma, det var bara en gammal man ute. Han gick och letade bland soppåsarna som alla på gatan ställt ut, tragiskt. Dom som har bott här nere ett tag har berättat att då man ställer ut sopor, både matsopor och grovsopor, så har ofta  mängden sopor minskat innan sopgubbarna kommer och hämtar på grund av att det finns människor som kommer och går igenom soporna och tar det dom tycker är något att ha eller äta.

C ska ha med sig en kollega hem ikväll på lite grillning. Håller tummarna för att det är uppehåll och att lilla A blir bättre. Får ge mig iväg till affären igen för att köpa lite kött till grillen, men någon tur till IKEA blir det inte idag heller. Kanske skulle ta mig an rabatterna om det är uppehåll tillräckligt länge.

Eftersom lilla A inte var bra igår heller så ville hon inte ha ädelostbiffar utan det blev köttfärssås istället :(. Får spara receptet till en annan gång. Min matsedel spricker även idag eftersom det inte stod grillning på den som dagens rätt utan omelett med brie och salami. Men som sagt, får spara recepten till en annan gång! Tur att man är flexibel :)

Kanske skulle vila ögonen lite innan jag tar tag i dagen!

Hörs sen!

1 kommentar:

  1. Stackars liten:( Det är ju hemskt att må så dåligt. Du får pyssla om henne så hon blir bättre:) Hälsa till henne!
    Har vinkat av våra föräldrar, säger bara herregud vad dom håller på innan dom kommer iväg:) Tror dom börjar bli liiite snurriga;)

    Pussen kramen

    SvaraRadera